Gimenez moet vrezen voor WK-deelname na uitlatingen bondscoach

Gimenez moet vrezen voor WK-deelname na uitlatingen bondscoach

Het is geen uitgemaakte zaak dat Santiago Gimenez geselecteerd gaat worden voor de WK-selectie van Mexico. Bondscoach Gerardo Martino heeft dinsdagavond op de persconferentie aangegeven dat de spits van Feyenoord niet voldoende minuten heeft gemaakt.

''We hechten veel waarde aan Santi'', begint Martino zijn verhaal. ''Ik heb hem gehaald toen hij nog geen basisspeler was bij Cruz Azul. Hij is de doelpuntenmaker van de Europa League, maar hij heeft weinig minuten gemaakt en is tegen de hiërarchie van de andere spitsen aangelopen.''

Niet alleen het gebrek aan speelminuten is in de ogen van Martino een probleem. Ook passen de concurrenten beter in het systeem dat hij op het WK in Qatar met Mexico wil gaan spelen. De Mexicaanse supporters begrijpen er weinig van om de topscorer van de Europa League niet te selecteren. Het regent dan ook klachten op sociale media.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties