Gimenez is terug in Mexico en neemt afscheid van Cruz Azul

Gimenez is terug in Mexico en neemt afscheid van Cruz Azul

Santiago Gimenez is weer even terug in Mexico. De nieuwe spits van Feyenoord vloog na het weekend terug naar zijn land om het papierwerk in orde te maken en afscheid te nemen van zijn club Cruz Azul. Ook volgt er nog een persconferentie.

Gimenez mist de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse. Volgens buitenlandse media duurt het ongeveer tien dagen om een visum helemaal rond te krijgen. De geluiden gaan ook dat Gimenez zo goed als zeker zijn debuut nog niet kan maken in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. De uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk is een serieuze optie voor speelminuten.

De 21-jarige linkspoot was met Cruz Azul al vijf wedstrijden onderweg in het nieuwe seizoen en kan dus wel fit aansluiten. Danilo is daardoor de komende twee wedstrijden de eerste spits van Feyenoord. Daarna gaan de Braziliaan en de Mexicaan uitvechten wie de nummer 9 moet gaan worden in de ploeg van trainer Arne Slot.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties