Gimenez in voorlopige WK-selectie Mexico

Gimenez in voorlopige WK-selectie Mexico

Santiago Gimenez mag zich mogelijk gaan bewijzen op het WK in Qatar. De spits van Feyenoord behoort tot de voorlopige selectie van Mexico.

Alle definitieve selecties voor het WK 2022 moeten bestaan uit minimaal 23 en maximaal 26 spelers, waarvan minimaal drie doelmannen. De deadline voor het doorgeven van de definitieve lijst is 14 november 2022.

Mexico neemt het in Qatar op tegen Argentinië, Polen en Saoedi-Arabië. Bondscoach Gerardo Martino speelt met zijn land nog twee oefenwedstrijden, waarna er nog vijf spelers af zullen vallen. De kans dat Gimenez tot de afvallers zal behoren is klein. De spits kreeg de afgelopen interlandperiode voldoende speelminuten.

"Ik droom er al van sinds ik een klein kind was", vertelde Gimenez eerder over dat het WK zijn grote doel is. "Ik heb zelfs al gedroomd dat ik een doelpunt zou maken op het WK. Maar ik vecht eerst nog voor een positie, een plaats in de selectie. Die concurrentiestrijd maakt onze groep ook hechter. Daarom steun ik al mijn ploeggenoten volledig.''

Gimenez in voorlopige WK-selectie Mexico
Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties