Gimenez: "Ik wil eerst iets winnen voor we gaan denken aan de zomer"

Gimenez: "Ik wil eerst iets winnen voor we gaan denken aan de zomer"

Doelpuntenmaker Santiago Gimenez wordt met de week populairder. Niet alleen bij de achterban van Feyenoord; ook grote clubs in Europa volgen de verrichtingen van de Mexicaanse spits. Voor hij daar überhaupt over na wil denken, wil de spits echter eerste de schaal in handen hebben.

"We moeten blijven gaan, want we zijn nog niet klaar", zei Gimenez tegenover de NOS na de 3-1 overwinning op FC Utrecht. "Ik ben trots op het team. Na de nederlaag in de Europa League, hebben we mentaliteit getoond en deze wedstrijd gewonnen."

Dat Feyenoord dat fysiek weer kon opbrengen, vond hij niet vreemd. "We houden van voetbal. Ook al spelen we 120 minuten, en drie dagen later weer; het is wat we willen doen. Hier trainen we voor. De hele staf houdt ons fysiek op honderd procent. Dat is lastig met dit schema, maar we blijven het doen. We zijn sterk."

Zomerse transfer
De prestaties van Gimenez worden ook opgemerkt door clubs uit de grootste Europese competities. Concrete interesse is er nog niet. "Nee, ik heb het er met mijn zaakwaarnemer - dat is mijn vader - nog niet over gehad. We zijn nu gefocust op Feyenoord. Ik wil hier een prijs pakken. We verdienen dat - de supporters verdienen dat. Ze zijn geweldig en steunen ons altijd, ook als we verliezen. We houden van deze club. Ik wil eerst iets winnen voor we denken aan de zomer."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties