Gimenez bezoekt jeugdclub Cruz Azul en volgt honkbalwedstrijd

Gimenez bezoekt jeugdclub Cruz Azul en volgt honkbalwedstrijd

Santiago Gimenez is vroegtijdig uitgeschakeld op de Copa America. De spits van Feyenoord kan daarom langer genieten van zijn vakantie. De Mexicaan maakt van de gelegenheid gebruik om zijn oude club Cruz Azul te bezoeken en was afgelopen weekend op uitnodiging ook aanwezig bij een honkbalwedstrijd in de hoofdstad van Mexico.

In Mexico is Gimenez nog altijd een van de populairste voetballers van dit moment. De aanvaller kreeg na de teleurstellende eindronde veel kritiek te verwerken, maar blijft gesteund worden door het land. Door de supporters van zijn jeugdclub Cruz Azul gaat de 23-jarige Gimenez niet snel vergeten worden. ''De verloren zoon is terug'', reageert een Mexicaan. ''Kom terug over tien jaar wanneer je klaar bent in Europa'', vult een andere supporter aan. Met Gimenez op de tribune werd de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de laatste minuut gewonnen door Cruz Azul.

Gimenez was een dag later ook aanwezig bij een honkbalwedstrijd in Mexico-stad. De spits was uitgenodigd door Club Diablos Rojos del México om een duel live te volgen in het stadion. ''Welkom in de hel'', valt te lezen op de sociale media van de club. Wanneer Gimenez weer moet aansluiten bij Feyenoord is niet bekend. Trainer Brian Priske gaf aan David Hancko op 18 juli weer terug te verwachten. Vermoedelijk keert Gimenez die week ook weer terug bij de Rotterdamse club.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties