'Geruchten steeds hardnekkiger: Dortmund aast op Geertruida'

'Geruchten steeds hardnekkiger: Dortmund aast op Geertruida'

De geruchten worden hardnekkiger over een mogelijk vertrek van Lutsharel Geertruida bij Feyenoord. De 22-jarige verdediger van de Rotterdammers wordt nu ook door Sky Sports en BILD concreet in verband gebracht met een overstap naar Borussia Dortmund.

Volgens Duitse media past Geertruida perfect in het profiel waar Borussia Dortmund op dit moment naar zoekt. De Duitse club moet wel eerst budget creëren door een speler te verkopen wil het een bod gaan uitbrengen op de rechtspoot.

Scouts van de nummer zes in de Bundesliga volgen Geertruida al sinds vorig jaar. Het goede spel in de UEFA Europa Conference League is opgevallen door Borussia Dortmund. Geertruida heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2024.

Geertruida begon met voetballen bij de Rotterdamse voetbalvereniging Overmaas. Sinds 2012 maakt de verdediger deel uit van Feyenoord Academy, waar hij zich sterk ontwikkelde. Op 25 oktober 2017 maakte de Rotterdammer zijn debuut in Feyenoord 1.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties