Geertruida weer terug na ziekte van Pfeiffer

Lutsharel Geertruida kan volgende week weer minuten maken voor Feyenoord. De verdediger heeft gisterenavond in de oefenwedstrijd van Jong Oranje tegen Jong België zijn rentree gemaakt nadat hij een aantal weken niet kon meespelen.

Geertruida kampte met de ziekte van Pfeiffer en was daardoor onder meer in de topwedstrijden tegen SS Lazio in de Europa League en PSV in de competitie niet inzetbaar. Volgende week zondag tegen NEC is Geertruida voor het eerst weer beschikbaar voor Feyenoord. Bij Jong Oranje speelde de Feyenoorder één helft mee.

Jong Oranje heeft de wedstrijd tegen de Belgen uiteindelijk met 1-2 gewonnen. Quinten Timber speelde de gehele wedstrijd mee. Oranje kwam door doelpunten van Brian Brobbey op een 0-2 voorsprong, maar na de 1-2 waren het vooral de Belgen die op jacht gingen naar de gelijkmaker. Uiteindelijk wist Oranje de overwinning over de streep te trekken.