Geertruida valt geblesseerd uit op training Oranje

Geertruida valt geblesseerd uit op training Oranje

Lutsharel Geertruida is geblesseerd uitgevallen bij de laatste training van het Nederlands Elftal voor de wedstrijd tegen Ierland, zo is te zien op beelden van de aanwezige pers. De verdediger van Feyenoord ging al snel terug naar de kleedkamer. De ernst van de blessure is nog niet bekend.

Afgelopen donderdag kon Geertruida tegen Griekenland nog rekenen op een basisplaats van bondscoach Ronald Koeman. Dat duel speelde de Feyenoorder helemaal uit en ook maakte hij een prima indruk in het shirt van het Nederlands elftal. Of hij morgen zijn vijfde interland gaat spelen is nu dus onzeker.

Bij Geertruida zijn debuut in het Nederlands Elftal, op 24 maart tegen Frankrijk, viel hij ook geblesseerd uit. Afgelopen juni kon hij onder Koeman ook rekenen op een basisplaats tegen Kroatië en Italië. Mats Wieffer en Quilindschy Hartman zaten tegen Griekenland de complete wedstrijd op de bank en hebben de training van vandaag wel fit doorstaan.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties