Geertruida start in de basis bij het Nederlands Elftal

Geertruida start in de basis bij het Nederlands Elftal

Bondscoach Ronald Koeman heeft de opstelling van het Nederlands Elftal bekendgemaakt. Het duel tegen Griekenland begint om 20:45 uur en is live te bekijken op NPO3.

Lutsharel Geertruida begint tegen Griekenland in de basisopstelling. Koeman lijkt te kiezen voor een 3-4-3-formatie in balbezit en een 5-3-2-variant als de ploeg de bal niet heeft. Geertruida, Virgil van Dijk en Nathan Aké vormen het laatste blok.

Mats Wieffer en Quilindschy Hartman moeten genoegen nemen met een plek op de bank. De middenvelder heeft zijn officiële debuut afgelopen seizoen al gemaakt. De linksback van Feyenoord kan tegen Griekenland zijn eerste minuten gaan maken in het Nederlands Elftal.

Oranje begon de EK-kwalificatie met een nederlaag tegen Frankrijk (4-0) en een zege op Gibraltar (3-0) in De Kuip. De komende twee wedstrijden moeten gewonnen worden om volop in de race te blijven voor deelname aan het EK 2024 in Duitsland.

Opstelling Nederland
Flekken; Geertruida, Van Dijk, Aké; Dumfries, De Roon, De Jong, Blind; Simons, Weghorst, Gakpo.

Opstelling Griekenland
Vlachodimos; Rota, Retsos, Hatzidiakos, Tsimikas; Siopis, Kourbelis, Bakasetas; Masouras, Pavlidis, Mantalos.

Geertruida start in de basis bij het Nederlands Elftal
Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties