Geertruida meldt zich weer op het trainingsveld

Lutsharel Geertruida heeft zich vandaag gemeld op het trainingsveld, zo meldt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond. De verdediger kampte de laatste weken met de ziekte van Pfeiffer en moest daardoor onder meer de uitwedstrijd tegen SS Lazio aan zich voorbij gaan.

Trainer Arne Slot sprak eerder de verwachting uit dat Geertruida eind september weer inzetbaar is voor Feyenoord. Verder is Sebastian Szymański niet van de partij. De middenvelder kampt met een blessure aan zijn hamstring. De Pool sluit deze week weer aan bij de groep. De wedstrijd tegen Sturm Graz komt voor Szymański nog te vroeg.

Technisch directeur Frank Arnesen was ook aanwezig op trainingscomplex 1908. De Deen was er om afscheid te nemen van de spelers. Arnesen vertrekt vooral vanwege gezondheidsredenen bij Feyenoord. Arnesen heeft een infectie aan zijn knie opgelopen waardoor hij niet optimaal kan werken in de ogen van de Rotterdammers. De afgelopen maanden werden de taken al gedeeltelijk overgenomen door algemeen directeur Dennis te Kloese.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties