Geertruida langer bij Feyenoord

Lutsharel Geertruida blijft één jaar langer bij Feyenoord. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over een verlening van zijn contract dat liep tot medio 2024. De verdediger van de Rotterdammers kwam tijdens de afsluitende training voorafgaand De Klassieker met een shirt het veld op om het nieuws bekend te maken.

''Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is'', aldus de in Rotterdam geboren en getogen Geertruida. ''Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken. Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter – ook met mij als voetballer.''

''Ik ben ervan overtuigd dat er voor de club en voor mij nog mooie dingen in het verschiet liggen. Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje.'' Geertruida maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor Feyenoord. Sindsdien speelde hij 141 officiële duels voor het eerste elftal waarin hij goed was voor 14 goals en 5 assists.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties