Geertruida keert terug naar Feyenoord na hamstringblessure bij Oranje

Geertruida keert terug naar Feyenoord na hamstringblessure bij Oranje

Lutsharel Geertruida keert terug naar Feyenoord om te herstellen van de hamstringblessure die hij gisterenavond opliep in de interland met Oranje tegen Frankrijk. De blessure tijdens zijn debuut is een extra domper naast de kansloze nederlaag in Parijs. Het Nederlands elftal verloor met 4-0 van de Fransen.

Geertruida raakte in de tweede helft geblesseerd en greep, zonder dat er een tegenstander in de buurt was, direct naar zijn hamstring. Het is een zware tegenvaller voor zowel Feyenoord als het Nederlands Elftal, aangezien de verdediger dit seizoen een belangrijke rol speelt bij de Rotterdammers en een prima wedstrijd speelde in Parijs.

Bondscoach Ronald Koeman reageerde na afloop van de wedstrijd teleurgesteld op de blessure van de verdediger: "De blessure van Lutsharel Geertruida ziet er slecht uit, het lijkt erop dat het zijn hamstring is." De ernst van de blessure is momenteel nog niet bekend, maar het lijkt er op dat Feyenoord het de komende weken zonder Geertruida moet doen. Nader onderzoek in Rotterdam zal uitwijzen voor hoelang de verdediger uit de roulatie ligt.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties