Geertruida kan volgende week weer aansluiten

Geertruida kan volgende week weer aansluiten

Feyenoord kan zondag 2 oktober in de uitwedstrijd tegen NEC weer beschikken over Lutsharel Geertruida. De verdediger kampte met de ziekte van Pfeiffer en mag maandag weer volledig meetrainen met de groep. Geertruida mist dus nog de uitwedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag.

''De ziekte van Pfeiffer brengt met zich mee dat je een x-aantal weken geen fysiek contact mag hebben met je medespelers, omdat dat een bepaalde dreiging kan meebrengen voor de gezondheid van een speler'', vertelt trainer Arne Slot. ‘’Als je door die periode heen bent, en dat voelt hij zich, dan kan je gewoon weer aansluiten bij de groepstraining. Dat kan dus na aanstaande zondag. Voor ons is het heel prettig dat Geertruida naar Jong Oranje gaat en daar wedstrijden gaat spelen, want dan krijgen we hem weer topfit terug na de interlandbreak.''

Slot weet verder te melden dat Feyenoord weer kan beschikken over Ofir Marciano. De training van morgen zal moeten uitwijzen of de doelman weer tot de selectie kan behoren. Ook Sebastian Szymański is weer inzetbaar. Wanneer de training van morgen geen problemen oplevert reist de Pool met Feyenoord mee naar Eindhoven. Verder beschikt de Rotterdamse club over een volledig fitte selectie.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties