Geertruida: ''Ik wil op een dag in de Premier League spelen''

Geertruida: ''Ik wil op een dag in de Premier League spelen''

Lutsharel Geertruida speelde een uitstekend seizoen met Feyenoord. De verdediger begon met een blessure, moest de concurrentiestrijd aangaan met Marcus Holmgren Pedersen en was uiteindelijk niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord. Geertruida durft nu te dromen over zijn toekomst.

''Ik wil op een dag in de Premier League spelen'', vertelt Geertruida in een uitgebreid interview met de NOS. ''Toen ik jong was, zag ik Arjen Robben bij Chelsea spelen in een gruwelijk team. Toen dacht ik: dat wil ik ook! Ik heb er ook een shirt van. Chelsea was toen gewoon mijn club, man. Net als Feyenoord van jongs af aan.''

Geertruida's carrière is pas geslaagd als hij een stap heeft gemaakt naar de Engelse competitie. ''Zeker weten. Ik heb alleen nog niet de kans gehad om naar zo'n droomclub te gaan. Ze hebben nog nooit gebeld. Mijn zaakwaarnemer weet ook dat ik fan ben van de Premier League. Maar Feyenoord is ook nog steeds mijn droomclub.'' Geertruida heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Geertruida verwacht geen transfer
De Feyenoorder verwacht deze zomer nog niet te vertrekken bij Feyenoord. Met het oog op het WK in Qatar wil de verdediger minuten blijven maken om in beeld te blijven bij bondscoach Louis van Gaal. ''Wat dat betreft is het ook handig om bij Feyenoord te blijven, want dan maak ik mijn minuten. Ik heb vorig jaar ook bijgetekend tot 2024, dus ga er vanuit dat ik blijf."

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties