Geertruida heeft Pfeiffer; komende tijd niet inzetbaar

Geertruida heeft Pfeiffer; komende tijd niet inzetbaar

Feyenoord moet het de komende weken doen zonder Lutsharel Geertruida. De verdediger heeft de ziekte van Pfeiffer en moet daarvan herstellen. De verwachtingen zijn dat Geertruida eind september weer kan aansluiten bij Feyenoord.

''Hij is er de komende weken niet bij'', vertelde Slot op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen SS Lazio. ''Hoe lang het herstel gaat duren, kan ik niet zeggen. Dat is niet altijd te voorspellen. Maar normaal gesproken is hij er in ieder geval tot de interlandbreak niet bij.''

Geertruida miste daardoor al de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles en is ook niet mee naar Rome voor de uitwedstrijd tegen SS Lazio. De rechtspoot mist hierdoor de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, Sturm Graz en zo goed als zeker ook de uitwedstrijd tegen PSV. Al is er intern nog hoop dat hij voor de topper in Eindhoven weer kan aansluiten bij de groep.

Hancko en Pedersen inzetbaar
Dávid Hancko en Marcus Pedersen verschenen aansluitend op de persconferentie wel op het veld van het Stadio Olimpico. De twee verdedigers kwamen met pijntjes uit de competitiewedstrijd met Go Ahead Eagles (3-4 zege), maar Slot verwacht donderdagavond gewoon een beroep op het duo te kunnen doen.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties