'Geen gesprekken met Geertruida: Feyenoord gaat uit van vertrek'

'Geen gesprekken met Geertruida: Feyenoord gaat uit van vertrek'

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn niet met elkaar in gesprek. Dit meldt journalist Mikos Gouka, die navraag deed bij de Rotterdamse club. De verwachtingen zijn momenteel dat de verdediger aankomende zomer een transfer gaat maken, en een contractverlenging is dan ook totaal niet aan de orde.

De zaakwaarnemer van Geertruida heeft ook vervolgens gereageerd op de berichtgeving van 1908.nl vandaag. ''Fake news!!!'', luidt het statement van Leegreg Fer, die werkzaam is voor Wasserman. ''Er zijn geen onderhandelingen, er is geen aanbieding gedaan, geen voorwaarden gesproken en er zijn geen eisen gesteld.''

Voor het kamp van Geertruida is het belangrijk om duidelijk te maken dat er geen absurde salariseisen zijn gesteld aan Feyenoord. Beide partijen hebben een uitstekende verstandhouding en de verdediger wil daarnaast ook via de voordeur vertrekken uit De Kuip. Geertruida heeft een contract tot medio 2025 en aankomende zomer lijkt dan ook een geschikt moment voor een mooie transfer naar een Europese topclub.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam bespreekt de situatie rondom Geertruida in Voetbalpraat. ''Ik heb het even gecheckt bij Feyenoord: totale onzin.'' De stadionclub leeft ook niet met het idee om het contract van de verdediger te verlengen. ''Er is niet over gesproken, er is niet over gedacht. Geertruida gaat gewoon een transfer maken, dat is zijn ambitie'', aldus de journalist van Voetbal International.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties