Gaat dit het nieuwe uitshirt van Feyenoord worden?

Gaat dit het nieuwe uitshirt van Feyenoord worden?

Met Castore als nieuwe kledingsponsor krijgt Feyenoord aankomend seizoen de beschikking over in totaal vier tenues. Nu bekend is geworden dat één van de uitshirts donkerblauw gaat worden is het speculeren op sociale media druk begonnen. Ook FR12fx ging direct aan de slag en maakte een conceptdesign met de informatie die nu voorhanden is.

Feyenoord en Castore hebben zich laten inspireren door het shirt dat werd gedragen in het seizoen 1998/99. De Rotterdammers werden in dat jaar met Jon Dahl Tomasson en Julio Ricardo Cruz in de gelederen kampioen van Nederland. Beide partijen hebben besloten om het design van het succesvolle jaar nu te gebruiken in één van de uitshirts. Het donkerblauw wordt nu door de ontwerpers als basis kleur gebruikt.

Feyenoord ruilt vanaf de zomer van 2023 het kledingmerk adidas in voor het Britse merk Castore. Het merk zal tot en met medio 2029 de Rotterdammers van wedstrijd- en trainingskleding gaan voorzien. Buiten de stadionclub zijn onder meer Premier League-clubs Newcastle United en Aston Villa ook aan Castore verbonden, net als het Schotse Glasgow Rangers en Bundesligaclub Bayer 04 Leverkusen. Ook de Formule 1-teams van McLaren en Oracle Red Bull Racing horen bij de Castore-familie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties