'Feyenoord speelt volgend seizoen in groen uittenue'

'Feyenoord speelt volgend seizoen in groen uittenue'

Feyenoord heeft onlangs een akkoord weten te bereiken met sportkledingmerk Castore. De Rotterdammers moeten de deal, die loopt vanaf medio 2023 tot 2029, nog wel officieel bevestigen. Al is dat slechts een formaliteit.

Vandaag maakt 1908.nl bekend dat Feyenoord in het nieuwe seizoen in een groen uittenue gaat spelen. Hiermee gaat een wens van een groot deel van de aanhang in vervulling. De selectie van trainer Arne Slot krijgt in het nieuwe seizoen de beschikking over drie tenues en mogelijk zelfs vier. Waarvan minimaal één met de skyline van Rotterdam.

Feyenoord gaat de deal met de Britse kledingsponsor, die goed is voor vijftig miljoen euro, begin 2023 officieel bekend maken. Naast een nieuwe kledingsponsor zoekt Feyenoord ook nog altijd naar een nieuwe hoofdsponsor. Het contract met Europarcs loopt namelijk na dit seizoen af. Het is niet uitgesloten dat beide partijen een akkoord weten te bereiken over een nieuwe verbintenis.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties