Statement FSV De Feijenoorder : ''Open het stadion voor iedereen''

Statement FSV De Feijenoorder : ''Open het stadion voor iedereen''

De spelers en staf van Feyenoord kijken uit naar het duel van zondag tegen Sparta Rotterdam. Voor het eerst dit jaar mogen er dan weer supporters aanwezig zijn in De kuip. Voor het thuisduel zijn er ongeveer 15.000 supporters welkom.

Voor FSV De Feijenoorder is het een doorn in het oog dat slechts een derde van de capaciteit gebruikt mag worden door Feyenoord. ''Dit vinden wij als bestuur van FSV De Feijenoorder onacceptabel. Wij zijn tegen het claimen van kaarten voor slechts een bepaald deel van onze supporters.''

''Wij zijn er voor alle supporters! Vanuit die optiek is voor ons iedere oplossing anders dan het volledig openen van het stadion voor iedereen, géén oplossing. Ons standpunt is dus duidelijk: open het stadion voor iedereen. Niet morgen of volgende week, maar NU!'', is het duidelijke statement van de supportersvereniging.

Duizenden supporters staan te springen om weer naar De Kuip te mogen. ''Natuurlijk hebben we alle begrip voor de mensen die dolgraag, op welke manier dan ook, hun club willen steunen. Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Datzelfde begrip hebben we voor de mensen die besloten hebben de wedstrijden in deze vorm juist te boycotten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties