Alle kaarten voor Feyenoord - Sparta Rotterdam geclaimd

Alle kaarten voor Feyenoord - Sparta Rotterdam geclaimd

Seizoenkaarthouders hebben alle beschikbare kaarten geclaimd voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam. Dat betekent dat het competitieduel op zondag 6 februari om 12:15 uur 'uitverkocht' is. De stadionclub mag De Kuip voor 1/3 vullen bij de thuiswedstrijd tegen Sparta.

Ongeveer 14.000 supporters zijn zondag aanwezig. ''Hoewel Feyenoord liever meer supporters had kunnen toelaten, is de club blij met de terugkeer van het Legioen in De Kuip. Ook spelers en staf kijken er reikhalzend naar uit weer voor publiek te kunnen spelen'', meldt de club.

Indien er voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op zondag 20 februari weer een beperkt aantal kaarten beschikbaar is, blijft er een mogelijkheid dat opnieuw niet alle seizoenkaarthouders toegang tot de wedstrijd krijgen. Seizoenkaarthouders die geen ticket voor de wedstrijd hebben kunnen bemachtigen krijgen dan voorrang op het claimen van een kaart voor het duel met Cambuur.

Scheidsrechter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld om de wedstrijd van aanstaande zondag in goede banen te leiden. De scheidsrechter wordt bijgestaan door Joos van Zuilen en Johan Balder. Martin van den Kerkhof dient als VAR. Het is de vierde keer dit seizoen dat Gözübüyük de leiding heeft over een wedstrijd van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties