Frustraties bij Gimenez: geen speelminuten voor winnend Mexico

Frustraties bij Gimenez: geen speelminuten voor winnend Mexico

Santiago Gimenez heeft geen speelminuten gemaakt bij Mexico. De spits van Feyenoord bleef tijdens de halve finale van de CONCACAF Nations League tegen Panama de volledige wedstrijd op de bank.

Bondscoach Jaime Lozano gaf de voorkeur aan spits Henry Martín. Mexico wist het duel met 0-3 te winnen, waardoor het maandag de finale van de CONCACAF Nations League speelt tegen de Verenigde Staten. Edson Álvarez, Julián Andrés Quiñones en Orbelín Pineda waren namens Mexico trefzeker.

Gimenez was behoorlijk teleurgesteld dat hij geen speelminuten kreeg. Lozano liet de aanvaller lang warmlopen, maar toen eenmaal duidelijk werd dat Gimenez niet meer kon invallen, liep hij teleurgesteld naar de bank, om vervolgens zijn frustraties te uiten met een schop.

De bondscoach vertelt na afloop van de wedstrijd dat hij vanwege een blessure van verdediger Julián Araujo noodgedwongen een andere keuze moest maken in zijn wisselbeleid. Het was wel de bedoeling dat Gimenez zijn minuten zou maken. De verwachtingen zijn dat Gimenez tegen de Verenigde Staten wel minuten gaat maken.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties