Fortuna Sittard bevestigt: Bassett naar Amerika

Fortuna Sittard bevestigt: Bassett naar Amerika

Cole Bassett keert definitief terug naar Colorado Rapids, zo laat Fortuna Sittard weten op de clubwebsite. De Amerikanen maken gebruik van de clausule in de huurovereenkomst dat Bassett teruggehaald kan worden wanneer hij niet voldoende minuten maakt.

De overeenkomst tussen Colorado Rapids en Fortuna Sittard verloopt daardoor op 31 december. De clubs hebben een akkoord weten te bereiken om Bassett per direct terug te halen naar Amerika. De MLS start in februari en de kans is groot dat de 21-jarige middenvelder gaat aansluiten bij de selectie.

Bassett werd afgelopen zomer verhuurd aan Fortuna Sittard. Een constructie waarin hij werd doorverhuurd leek aanvankelijk niet haalbaar vanwege nieuwe regels van de FIFA, maar de clubs hadden een oplossing gevonden. Feyenoord heeft de koopoptie weten te behouden en die kan in de transferzomer van 2023 nog altijd gelicht worden.

Lees meer over
Cole Bassett
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties