''Feyenoord en zijn fans zullen ons leven tot een hel maken''

''Feyenoord en zijn fans zullen ons leven tot een hel maken''

Union Berlin kijkt uit naar het duel van morgen tegen Feyenoord in De Kuip. Trainer Urs Fischer heeft woensdagmiddag op de persconferentie vooruitgeblikt op de wedstrijd in de groepsfase van de Conference League. Op de beelden die zijn bekeken door de staf maken het stadion en Het Legioen veel indruk.

"Er hangt hier een uitstekende sfeer in het stadion", begint Urs Fischer op de persconferentie. ''Daar moet je op voorbereid zijn, maar ik denk dat we er ook van kunnen genieten. Feyenoord is goed begonnen, doet het niet slecht in de competitie en Europa.'' Vooral de eerste helft tegen Slavia Praag heeft indruk gemaakt op de Duitsers. ''Feyenoord is een heel goed georganiseerd team.''

''Het is een heel compact team en ze hebben een goede mix van combinatiespel en lange ballen. Hun grootste kracht is hun vermogen om de bal terug te winnen. Het druk zetten op de helft van de tegenstander doen ze uitstekend en daar scoren ze regelmatig uit. We moeten dat in gedachten houden en daar morgen een antwoord op hebben."

Union won afgelopen weekend van Wolfsburg en heeft dus vertrouwen. ''We nemen het momentum van de laatste wedstrijden met ons mee. Dat geeft ons een zekere mate van vertrouwen, maar de wedstrijd begint weer van begin af aan. En ik weet zeker: Feyenoord en zijn fans zullen ons leven tot een hel maken.''

Friedrich
Fischer kan morgen niet beschikken over Marvin Friedrich. De 25-jarige verdediger is afgelopen week namelijk positief getest op het coronavirus. Friedrich is achtergebleven in Duitsland en moet het duel van morgen in quarantaine bekijken.

Lees meer over
Conference League Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties