Feyenoord zonder Geertruida onderweg naar Rome

Feyenoord zonder Geertruida onderweg naar Rome

Feyenoord is onderweg naar Rome voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Hoofdtrainer Arne Slot stapt met een selectie van 23 spelers in het vliegtuig voor het duel met Lazio van donderdagavond.

Lutsharel Geertruida maakt geen onderdeel uit van die selectie. De verdediger, die dit seizoen ook al minuten maakte op het middenveld, miste de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-4 zege) afgelopen zaterdag al wegens ziekte en is nog niet fit genoeg om mee te reizen naar Rome. Ezequiel Bullaude is nog niet speelgerechtigd.

Van de 23 spelers die wel meegaan naar Italië kunnen er een hele hoop donderdagavond hun Europese debuut voor Feyenoord maken. Liefst vijftien spelers kwamen nog niet eerder voor de club in actie in een Europees toernooi. Igor Paixão en Marcos Lopez kunnen ook hun eerste minuten maken in het shirt van Feyenoord. Marcus Pedersen, die afgelopen weekend nog uitviel met een blessure aan zijn knie, is er gewoon bij.

Selectie Feyenoord voor het uitduel tegen SS Lazio
1. Justin Bijlow
2. Marcus Pedersen
5. Fredrik Bjørkan
6. Jacob Rasmussen
7. Alireza Jahanbakhsh
8. Quinten Timber
9. Danilo
10. Orkun Kökcü
11. Javairo Dilrosun
14. Igor Paixão
15. Marcos Lopez
17. Sebastian Szymański
18. Gernot Trauner
19. Quilindschy Hartman
20. Mats Wieffer
21. Ofir Marciano
22. Timon Wellenreuther
23. Patrik Wålemark
24. Mimeirhel Benita
25. Mo Taabouni
26. Oussama Idrissi
29. Santiago Gimenez
33. Dávid Hancko

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties