Feyenoord wint na uitstekende eerste helft van Slavia Praag

Feyenoord heeft de eerste drie punten in de groepsfase van de UEFA Europa Conference League weten te pakken. De Rotterdammers wonnen in eigen huis met 2-1 van Slavia Praag. De eerste helft speelde de ploeg van trainer Arne Slot meer dan uitstekend. Vooral Orkun Kökcü blonk uit en opende dan ook al snel de score. Bryan Linssen kopte Feyenoord even later op een 2-0 voorsprong.

In de rust wisselde Slavia Praag drie keer en kwamen De Tsjechen beter voor de dag. Feyenoord kreeg uit een standaardsituatie de 2-1 om de oren. De bezoekers kregen daarna nog wel enkele mogelijkheden, maar de overwinning werd door Feyenoord uit het vuur gesleept.

13' | 1-0 | Kokcu
24' | 2-0 | Linssen
63' | 2-1 | Holes

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra
Slavia Praag: Mandous; Bah, Ousou, Holes, Masoputs; Sevcik, Traore; Ekpai, Stanciu, Dorley; Tecl.