'Feyenoord wil Wellenreuther tot medio 2026 vastleggen'

'Feyenoord wil Wellenreuther tot medio 2026 vastleggen'

Feyenoord is nog altijd druk bezig om de koopoptie in het contract van Timon Wellenreuther te lichten. Inmiddels is de doelman op vakantie, maar de Rotterdammers doen er volgens 1908.nl alles aan om hem definitief over te nemen van RSC Anderlecht.

Het medium schrijft dat, ondanks de concurrentie uit het buitenland, een langer verblijf in Rotterdam voor de doelman momenteel het meest voor de hand liggende scenario is. Feyenoord wacht de vakantie van Wellenreuther af en zodra hij terug is kunnen de laatste details in het contract worden afgerond. Het is niet bekend hoe hoog de koopoptie is, maar naar verluidt gaat het om een bedrag rond de één miljoen euro. De goalie heeft een contract tot en met medio 2024 in België.

Afgelopen seizoen verving de Duitse doelman de geblesseerde Justin Bijlow. In zijn negen wedstrijden in de Eredivisie, was Wellenreuther erg belangrijk in het behalen van de landstitel. Met name zijn fantastische reddingen bij de uitoverwinningen op Sparta en Ajax hadden een groot aandeel in het kampioenschap.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties