'Feyenoord wil Trauner langer binden'

'Feyenoord wil Trauner langer binden'

Feyenoord wil Gernot Trauner belonen voor zijn goede spel. De Rotterdammers bekijken de mogelijkheden om de ervaren centrale verdediger langer te binden, zo meldt 1908.nl. Trauner zijn huidige contract loopt door tot medio 2025.

Feyenoord wil het contract van de 30-jarige Trauner met één seizoen verlengen. De Oostenrijker staat tevens in de belangstelling van clubs uit de Premier League en de Bundesliga. De clubleiding wil een vertrek van Trauner uit De Kuip met een nieuw contract voorkomen.

Het is niet bekend of Trauner open staat voor nieuwe verbintenis De verdediger heeft zelf altijd aangegeven zich enorm thuis te voelen in Rotterdam. Trauner gaf afgelopen seizoen aan dat hij niet van plan is om De Kuip zomaar te verlaten. ''Ik wil bij Feyenoord blijven, ik heb hier voor vier jaar getekend. Ik ben hier met mijn gezin naartoe gekomen en dat was een grote verandering in ons leven.''

''Mijn plan is dan ook hier te blijven'', vertelde Trauner recent in magazine Hand in Hand. ''We wonen iets buiten de stad, maar we gaan met het gezin vaak naar Rotterdam. De kinderen gaan hier naar school, we houden van de stad. Rotterdam is ons thuis nu, het leven hier is niet zoveel anders dan in Oostenrijk en Rotterdam is een prachtige stad.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties