Vijf vakken tijdens Europese duels niet volledig in de verkoop (update)

Vijf vakken tijdens Europese duels niet volledig in de verkoop (update)

Feyenoord is vandaag begonnen aan de volgende fase van de passe-partout verkoop voor de groepsfase van de Conference League. De Rotterdammers mogen na 25 september het stadion weer volledig vullen, maar overwegen om in Europa maximaal 2/3de van de vakken te vullen die nu extra beschikbaar komen.

Dit meldt FeyenoordTM op Twitter. Feyenoord heeft de afgelopen maanden diverse boetes ontvangen vanwege het afsteken van vuurwerk en het staan op de trappen. De Rotterdammers willen nieuwe boetes voorkomen. De directie van de stadionclub heeft daarom besloten om een deel van de vakken niet volledig in de verkoop te doen.

Update | Vijf vakken niet volledig in de verkoop
Feyenoord heeft via Twitter gereageerd op de berichtgeving van gisterenavond. De Rotterdammers gaan de vakken W, X, R, S en T niet volledig in de verkoop doen. ''We hebben inderdaad besloten om vijf vakken, waar vaak sprake is van massaal overlopen, niet volledig uit te verkopen. Door alleen deze vakken niet volledig te bezetten hopen we overvolle vakken, het staan op de trappen en daarmee nieuwe boetes te voorkomen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties