'Feyenoord wil alleen bij zeer betaalbare prijskaart toeslaan voor Pepi'

'Feyenoord wil alleen bij zeer betaalbare prijskaart toeslaan voor Pepi'

Nu het Eredivisieseizoen erop zit, kan de focus bij Feyenoord nu volledig op het samenstellen van een selectie voor komend seizoen. De naam van FC Groningen-spits Ricardo Pepi viel daarbij al geregeld. De Amerikaan zal echter veel moeten kosten en volgens het Algemeen Dagblad zal Feyenoord zeker niet tot het uiterste gaan.

Pepi viel dit seizoen positief op bij FC Groningen, maar staat onder contract bij FC Augsburg. De Duitsers betaalden in januari 2022 nog zo'n 16 miljoen euro voor zijn komst. Met een eventueel vertrek zouden ze een groot deel van die transfer terug willen verdienen. Feyenoord voerde al gesprekken met FC Augsburg, maar of het van een transfer gaat komen is nog maar de vraag. 'Feyenoord zal alleen toeslaan als er een zeer betaalbare prijskaart aan de spits hangt. Ook al omdat Gimenez gewoon de nummer één zou moeten zijn in Rotterdam', schreef het AD.

Anastasios Douvikas
Een andere naam die werd genoemd, is die van (gedeeld) Eredivisietopscorer Anastasios Douvikas. Toch lijkt die belangstelling niet heel concreet. De krant schreef dat de club enkel 'informeel wel eens heeft geïnformeerd' naar de spits van FC Utrecht, maar dat dat nog niet tot concrete interesse hoeft te leiden. Ook Douvikas zou een behoorlijk dure optie zijn als reservespits.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties