'Feyenoord wil 16-jarige Zweed Lahdo naar Nederland halen'

'Feyenoord wil 16-jarige Zweed Lahdo naar Nederland halen'

Feyenoord mengt zich in de strijd om het de 16-jarige Adrian Lahdo. Dat meldde de Zweedse krant Aftonbladet maandagochtend. De middenvelder is momenteel actief in de jeugdopleiding van Hammarby IF en die club hoopt hem langer te binden. Clubs als Feyenoord en ook Juventus hebben echter andere plannen met het Zweedse talent.

Lahdo is een middenvelder die zijn wedstrijden nu nog speelt voor Hammarby Onder 19. Hij werd ook al opgeroepen voor Zweden Onder 17. Lahdo is de jongere broer van Mayckel Lahdo, die Hammarby in 2022 inruilde voor AZ. Feyenoord hoopt nu dus ook de middenvelder naar Nederland te halen.

Mikael Hjelmberg, sportief directeur van Hammarby, zet zich in om Lahdo uit de handen van buitenlandse clubs te houden. De jongeling heeft nog een contract tot eind 2025, maar de club hoopt deze te verlengen. "We zullen zien of dat lukt", aldus Hjelmberg. "Adrian is erg belangrijk voor ons. Het is de bedoeling dat hij uiteindelijk in eerste elftal gaat spelen. Of een contractverlenging gaat lukken? Dat is moeilijk te zeggen."

Bij Feyenoord - en ook bij Juventus - zou Lahdo in eerste instantie in de jeugdopleiding aansluiten. De verwachting is dat de middenvelder samen met zijn gezin de opties zal verkennen en in de komende weken tot een beslissing zal komen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties