'Feyenoord was concreet voor linksbuiten Paixão'

'Feyenoord was concreet voor linksbuiten Paixão'

Igor Paixão stond concreet in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers houden de situatie van de 22-jarige linksbuiten echter nog altijd in de gaten, zo meldt het Braziliaanse medium TEsportes.

Feyenoord heeft een poging gedaan om een akkoord te bereiken met Coritiba FC over de linksbuiten, maar volgens 1908.nl is de vraagprijs van Coritiba FC echter een struikelblok gebleken. De Brazilianen vroegen een transfersom boven de zeven miljoen euro. Daardoor lijkt de stadionclub weinig kans te maken op zijn handtekening.

Feyenoord heeft inmiddels ook andere opties op het lijstje staan en blijft de situatie van Paixão nauwlettend in de gaten houden. Volgens Voetbal International is de clubleiding ook druk bezig om de selectie zo snel mogelijk te versterken met een nieuwe linksback. Er wordt momenteel gesproken met twee spelers. Het medium noemt echter nog geen namen.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties