Feyenoord vreest zware straf: ''We wachten ook dat af''

Feyenoord vreest zware straf: ''We wachten ook dat af''

Maurizio Sarri was afgelopen donderdag na afloop van de verloren wedstrijd tegen Feyenoord woedend op de supporters. De trainer van SS Lazio werd bekogeld met bier. Ook de Italiaanse journalisten deden hun beklag bij Feyenoord. Vanuit businessunits werd er met bier gegooid naar de perstribune en na de 1-0 van Santiago Gimenez daalde er wederom een bierdouche neer op de journalisten.

Feyenoord vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat het de incidenten gaat onderzoeken. Ook wacht de Rotterdamse club het onderzoek van de UEFA af voor de uitwedstrijd tegen Sturm Graz. Na afloop waren er diverse incidenten in het uitvak en inmiddels is een gedetailleerd rapport opgemaakt door de UEFA. In De Kuip twijfelt niemand eraan dat er sancties gaan volgen. Het is alleen de vraag hoe zwaar ze zijn.

Ook tijdens de wedstrijd tegen Lazio was de UEFA druk bezig om een rapport op te maken. De UEFA waarnemer zal het aanwezige vuurwerk tijdens de opkomst in ieder geval niet gemist hebben. ''We wachten ook dat af'', aldus een woordvoerder. Trainer Arne Slot liet al weten het biergooien jammer te vinden. ''Assistent John de Wolf en aanvoerder Orkun Kökcü reageerden snel om te proberen het rustiger te krijgen. We weten hoe hard we de fans nodig hebben en we weten hoe hard de UEFA straft als ze dit zien.''

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties