'Feyenoord vreest ongeregeldheden met Duitse supporters'

'Feyenoord vreest ongeregeldheden met Duitse supporters'

Feyenoord speelt donderdagavond in de groepsfase van de Conference League een belangrijke thuiswedstrijd tegen Union Berlin. De Duitsers komen met 2400 supporters naar De Kuip toe. Volgens het Algemeen Dagblad is de wedstrijd in Rotterdam aangemerkt als hoog risicoduel.

''Feyenoord bidt voor kalm bezoek Duitse fans'', kopt de krant dan ook groot. De Rotterdamse politie zet donderdag alles in om de wedstrijd zonder incidenten te laten verlopen. De kans is namelijk groot wanneer het misgaat er ook problemen ontstaan in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Union Berlin.

Vorige zomer was het onrustig in Duitsland in Duisburg tegen Borussia Dortmund en MSV Duisburg. Tientallen supporters van Feyenoord werden in de binnenstad opgepakt. Feyenoord had die zomer nog een oefenwedstrijd willen spelen tegen een Duitse opponent, maar de autoriteiten zetten daar toen een streep door.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties