'Feyenoord verwacht dat voetblessure Ueda meevalt'

'Feyenoord verwacht dat voetblessure Ueda meevalt'

Feyenoord heeft vandaag meer onderzoek gedaan naar de voetblessure van Ayase Ueda. De eerste verwachtingen van de Rotterdammers zijn dat de 25-jarige spits niet lang aan de kant hoeft te staan om te herstellen. Of Ueda zaterdagmiddag tegen SC Heerenveen al in actie moet komen, moet de komende dagen duidelijk worden.

''Ueda is nu in Rotterdam voor onderzoeken'', vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in Veronica Offside. ''Ik moet voorzichtig zijn natuurlijk, maar Feyenoord denkt dat het meevalt.'' Wanneer Ueda helemaal volledig fit is, dan is de kans groot dat de spits in de basis start. Santiago Gimenez staat vrijdag pas voor het eerst op het trainingsveld in Nederland, en in het ideale scenario kan Arne Slot de Mexicaan rustig brengen.

Ueda kwam zaterdagavond in actie voor Japan tijdens de oefenwedstrijd tegen Duitsland. De spits van Feyenoord was trefzeker tijdens zijn zestiende interland. De Japanners wonnen uiteindelijk met 1-4 van de Duitsers. Ueda werd na 58 minuten naar de kant gehaald. Een dag later werd bekend dat Ueda een voetblessure had opgelopen en terugvloog naar Rotterdam om zich te laten onderzoeken. Zaterdag wacht SC Heerenveen en een aantal dagen de thuiswedstrijd tegen Celtic FC.

Lees meer over
Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties