'Blessure Geertruida valt mee; Ueda vandaag verder onderzocht'

'Blessure Geertruida valt mee; Ueda vandaag verder onderzocht'

Feyenoord hoeft zich geen zorgen te maken over een lange afwezigheid van Lutsharel Geertruida, zo meldt journalist Sinclair Bischop van ESPN. De verwachtingen zijn dat de verdediger van de Rotterdammers zaterdagmiddag tegen SC Heerenveen gewoon zijn minuten kan maken.

Waar Feyenoord goed nieuws heeft ontvangen over Geertruida, is het nog even afwachten op de uitkomst van de ernst van de blessure van Ayase Ueda. De 25-jarige Japanner wordt vandaag in Rotterdam verder onderzocht en dan zal er meer duidelijkheid volgen.

Afgelopen weekend raakte Ueda geblesseerd aan zijn linkervoet. De spits van Feyenoord begon in de basis tegen Duitsland en leverde een belangrijke bijdrage met een doelpunt tijdens de vriendschappelijke oefenwedstrijd die met 1-4 werd gewonnen. Na een uur speeltijd moest Ueda het veld verlaten, en op zondag werd duidelijk dat hij de Japanse ploeg heeft verlaten en deze week niet in actie zal kunnen komen tegen Turkije

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties