Feyenoord verhuurt El Bouchataoui aan RKC Waalwijk

Feyenoord verhuurt El Bouchataoui aan RKC Waalwijk

Achraf El Bouchataoui wordt per direct verhuurd aan RKC Waalwijk. De middenvelder, die in 2006 bij de jeugdopleiding van Feyenoord aansloot, komt tot het einde van het seizoen uit voor de Brabantse club.

''Een mooie oplossing,'' vindt technisch directeur Frank Arnesen. ''Voor Achraf is het belangrijk dat hij veel minuten kan maken, wat gelet op de concurrentie op het middenveld bij Feyenoord moeilijk zou zijn dit seizoen. Daarom is het goed dat hij bij RKC gaat spelen, een club die net als Feyenoord in de Eredivisie uitkomt en waar een talent als Achraf verder kan rijpen. Hij is een harde werker, dus ik ben ervan overtuigd dat hij zich in Waalwijk tot een betere speler gaat ontwikkelen.''

De 21-jarige El Bouchataoui maakte afgelopen april zijn officiële debuut voor Feyenoord 1 in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De meervoudig jeugdinternational heeft nog een contract in De Kuip tot medio 2022.

Lees meer over
Achraf El Bouchataoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties