'Bassett vertrekt op huurbasis naar Fortuna Sittard'

'Bassett vertrekt op huurbasis naar Fortuna Sittard'

Cole Bassett maakt komend seizoen geen deel uit van de selectie van Feyenoord. De Amerikaanse middenvelder wordt verhuurd aan Fortuna Sittard. Dat meldt Voetbal International.

Hoe de constructie precies in elkaar zit, is nog even de vraag. Bassett staat namelijk nog altijd onder contract bij Colorado Rapids, van wie Feyenoord de 20-jarige middenvelder afgelopen januari voor anderhalf seizoen huurde. De Rotterdammers hebben daarbij een optie tot koop bedongen, maar voor zover bekend is deze nog niet gelicht. Bij Colorado Rapids heeft hij nog een contract tot 2024.

Dat de enkelvoudig Amerikaans international een versterking voor de toekomst was, werd bij Feyenoord al snel duidelijk. Bassett werd niet ingeschreven voor de Conference League en kwam in de Eredivisie niet verder dan 7 invalbeurten. Komend seizoen kan hij dus meer speeltijd op gaan doen bij Fortuna Sittard, waarbij het nog de vraag is of hij daarna ook weer bij Feyenoord zal terugkeren.

Lees meer over
Cole Bassett
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties