Feyenoord uitgeschakeld in TOTO KNVB Beker

Feyenoord uitgeschakeld in TOTO KNVB Beker

Feyenoord heeft de halve finale in de TOTO KNVB Beker niet weten te winnen. De Rotterdammers verloren teleurstellend van Ajax in De Kuip.

Oussama Idrissi keerde na een schorsing terug in de basis. De ploeg van trainer Arne Slot begon met een enorme kans van Santiago Gimenez aan de wedstrijd, maar de Mexicaan kwam als verliezer uit de strijd oog in oog met doelman Gerónimo Rulli. Daarna moest Feyenoord op knullige wijze een tegendoelpunt incasseren. Alireza Jahanbakhsh en Mats Wieffer liepen elkaar volledig in de weg, waardoor Dušan Tadić kon profiteren.

Na het tegendoelpunt speelde Feyenoord niet de beste fase van de wedstrijd. De Rotterdammers waren slordig aan de bal en kwamen spaarzaam voor het doel van Ajax. Jahanbakhsh en Gimenez waren dichtbij, maar het duurde tot de blessuretijd van de eerste helft voordat de Mexicaan kon scoren. Net als afgelopen weekend was buitenspeler Jahanbakhsh belangrijk met een prima assist.

Na rust kwam Feyenoord opnieuw op achterstand. Davy Klaassen scoorde uit een scrimmage en kon de stand weer gelijk te maken. Niet veel later escaleerde het duel volledig toen Tadić en Kökcü ruzie kregen en er een aansteker vanuit Vak Z naar het veld werd gegooid, waarbij Klaassen werd geraakt en het duel uiteindelijk moest worden gestaakt.

Na iets meer dan twintig minuten kon de wedstrijd worden hervat, waarbij Feyenoord vier nieuwe spelers - Ezequiel Bullaude, Neraysho Kasanwirjo, Igor Paixão en Danilo - opstelde om het elftal van nieuwe energie te voorzien. In de resterende minuten werd er echter niet meer gescoord, hoewel Santiago Gimenez dichtbij was met een kopbal op de paal. Voor Feyenoord was de halve finale van de TOTO KNVB Beker in alle opzichten een zwarte bladzijde in de geschiedenisboeken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties