Feyenoord treft AZ op woensdag 7 februari

Feyenoord treft AZ op woensdag 7 februari

Feyenoord heeft PSV verslagen in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers wisten al dat AZ hun tegenstander zou zijn in de kwartfinales van het bekertoernooi. Op woensdagmiddag zijn ook de speeldata bekendgemaakt voor de vier wedstrijden in de kwartfinales.

Op woensdag 7 februari om 21.00 uur zal Feyenoord een thuiswedstrijd spelen tegen AZ. De winnaar van die wedstrijd zal het opnemen tegen een van de volgende ploegen: NEC - ADO Den Haag / Hercules/Cambuur - Vitesse / FC Groningen - Fortuna Sittard. Op papier lijkt de weg vrij te zijn voor Feyenoord naar de finale als ze de Alkmaarders weten te verslaan in hun eigen stadion.

Op dinsdag 6 februari om 20.00 uur wordt de bekerronde geopend in het Goffertstadion met de wedstrijd tussen NEC en ADO Den Haag. De winnaar van de uitgestelde achtste finale tussen Hercules en SC Cambuur zal op woensdag 7 februari (18.45 uur) tegen Vitesse spelen. De kwartfinales worden afgesloten op donderdag 8 februari om 20.00 uur in de Euroborg met de wedstrijd FC Groningen tegen Fortuna Sittard.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties