Feyenoord-supporters zamelen 100.000 euro in voor sfeeracties

Feyenoord-supporters zamelen 100.000 euro in voor sfeeracties

Supporters van Feyenoord hebben binnen recordtijd 100.000 euro opgehaald. Supportersvereniging De Feijenoorder startte woensdagavond een crowdfundingcampagne en het doel werd donderdag al bereikt.

In de komende periode zullen er drie megaprojecten worden gerealiseerd. Zo zal het grootste kampioensdoek ooit binnenkort te zien zijn en zal er, net als in het seizoen 2016/2017, een megaspandoek verschijnen op een gebouw in Rotterdam. Met het ingezamelde geld kan bovendien het 115-jarige bestaan van Feyenoord groots worden gevierd met een enorme muurschildering.

De crowdfundingcampagne startte woensdagavond om 19:08 uur en donderdagochtend was het doel van 100.000 euro al bereikt. In totaal hebben iets meer dan 6200 supporters een bedrag overgemaakt naar het sfeerteam van FSV De Feijenoorder, waardoor de drie megaprojecten definitief kunnen worden gerealiseerd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties