Supportersvereniging start crowdfundingcampagne voor sfeeracties

Supportersvereniging start crowdfundingcampagne voor sfeeracties

Kameraden, we hebben jullie hulp nodig om de sfeer in De Kuip tot ongekende hoogtes te brengen!

Met trots willen we drie belangrijke momenten in de geschiedenis van onze club vieren: het kampioenschap van Feyenoord, het 115-jarig bestaan van de club en de stad het ultieme Feyenoord gevoel laten uitstralen. En dat willen we doen met spectaculaire sfeeracties in ons geliefde stadion, rondom het stadion en in onze stad.

Al jaren zorgt FSV De Feijenoorder voor de meest spraakmakende sfeeracties in de voetbalwereld, beter gezegd supporterswereld. Om deze sfeeracties te bekostigen, zijn we naast het steeds groter laten worden van de vereniging, een crowdfundingcampagne gestart en we hopen dat jullie ons willen steunen.

Met jullie bijdrage kunnen we fantastische spandoeken en sfeerverhogende acties maken, die de tribunes van onze Kuip opfleuren en onze clubliefde zullen laten zien aan de wereld.

Elke bijdrage, groot of klein, is van onschatbare waarde en wordt zeer gewaardeerd. Samen kunnen we er een onvergetelijke ervaring van maken en de sfeer in ons stadion , rondom het stadion en in de stad naar een nieuw niveau tillen!

Klik hier om te doneren

Drie mega projecten
• Bij €30.000 gaan we het grootste kampioenschapdoek ooit uitrollen.
• Bij €60.000 komt er, naast het grootste kampioenschapdoek ooit, ook een actie waarbij een Feyenoord spandoek op een Rotterdams gebouw komt te hangen.
• Bij het bedrag van €100.000, gaan we ook het 115-jarige bestaan van Feyenoord grootst vieren met een gruwelijke muurschildering en nog veel meer.

Supportersvereniging start crowdfundingcampagne voor sfeeracties
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties