'Feyenoord stelt 'alles in het werk' om Danilo binnen te halen'

'Feyenoord stelt 'alles in het werk' om Danilo binnen te halen'

Danilo Pereira da Silva moet de nieuwe spits van Feyenoord gaan worden. Afgelopen weken werd de transfervrije spits door FeyenoordTM in verband gebracht met een overstap naar de Rotterdammers.

Ook De Telegraaf maakte vanmorgen melding dat Feyenoord er momenteel alles aan doet om de 23-jarige Braziliaan vast te leggen. De krant heeft navraag gedaan bij het management van Danilo, maar vanwege de gevoeligheid van een mogelijke transfer worden er geen mededelingen gedaan.

Intern bij Ajax ligt de mogelijke transfervrije overstap naar Feyenoord ook gevoelig. De Amsterdammers hebben behoorlijk geïnvesteerd in de speler en hadden het liefst zijn contract verlengd. Dat hij nu dreigt over te stappen naar de rivaal is dan ook een gevoelig punt.

De technische staf van Feyenoord ziet in Danilo veel potentie. De verwachtingen bij de Rotterdammers zijn dat hij zich onder trainer Arne Slot nog voldoende kan ontwikkelen. Tijdens zijn verhuurperiode aan FC Twente scoorde hij 17 keer in 33 wedstrijden.

Danilo is transfervrij een aanwinst voor Feyenoord
Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties