Feyenoord start veiling stadionlampen De Kuip

Feyenoord start veiling stadionlampen De Kuip

Stadion Feyenoord N.V. is vandaag begonnen met de veiling van de stadionlampen. De afgelopen dagen heeft De Kuip de beschikking gekregen over LED-verlichting. De oude lampen zijn nu online beschikbaar en kunnen gekocht worden door supporters.

Dit is voor iedere Feyenoorder een unieke kans om een stukje historie van De Kuip in huis te halen. Vanwege kostenbesparingen op de energierekening heeft Stadion Feyenoord besloten om alle 288 lampen te vervangen. Het overstappen naar LED-verlichting levert een besparing op van duizenden euro's. De werkzaamheden zijn inmiddels helemaal afgerond.

De veiling loopt vanaf vandaag (dinsdag) t/m 12 december via het platform van MatchWornShirts, waar de afgelopen seizoenen meermaals gedragen wedstrijdshirts van Feyenoord-spelers onder de virtuele hamer zijn gegaan. De volledige opbrengst komt ten goede aan de Feyenoord Foundation. Bij de veiling gaat het niet alleen om de lamp zelf, maar ook het zogeheten armatuur eromheen.

Meebieden op de stadionlampen kan vanaf 94 euro per stuk, als verwijzing naar 1994; het jaar van de renovatie van De Kuip. Kopers kunnen zich vanaf 14 t/m 23 december met het juiste ophaalbewijs melden bij de receptie van het Maasgebouw. Via de autopoort zal eenmalig toegang worden verleend tot het stadionterrein om de lamp en het echtheidscertificaat in ontvangst te nemen.

Klik hier om de veiling te bekijken

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties