'Feyenoord start onderhandelingen om linksback López'

Marcos López moet de nieuwe linksback van Feyenoord worden, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn de onderhandelingen met San Jose Earthquakes al gestart.

De 22-jarige López speelt zijn wedstrijden in de Amerikaanse Major League Soccer en heeft nog een contract tot het einde van het jaar. De international van Peru staat open voor een overstap naar Feyenoord en is een goede bekende van Renato Tapia.

López wordt gezien als back-up optie en moet de komende maanden op de achtergrond worden klaargestoomd voor een plek in de basis. De linkspoot heeft een marktwaarde van iets minder dan twee miljoen euro. López kwam tot nu toe twintig keer uit voor Peru.

Linksback Derry John Murkin is niet meer in beeld bij Feyenoord. Intern waren er te veel twijfels over zijn komst. Wel wordt de 24-jarige linksback Matías Viña van AS Roma nog altijd concreet in verband gebracht met de Rotterdammers.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties