Feyenoord speelt oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles

Feyenoord speelt oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles

Feyenoord maakt wederom gebruik van de interlandperiode om een oefenwedstrijd te spelen. De Rotterdammers nemen het woensdag op tegen Go Ahead Eagles. De talenten Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui van FC Dordrecht zullen ook weer deel uitmaken van de wedstrijdselectie.

Feyenoord speelde tijdens de vorige interlandperiode een oefenwedstrijd tegen Excelsior in De Kuip. Justin Bijlow maakte toen zijn rentree in het eerste elftal. Het duel eindigde in een 0-0 stand, en ook toen kregen de twee talenten van FC Dordrecht speeltijd.

Feyenoord treedt woensdag uiteraard aan zonder de internationals. Justin Bijlow, Quilindschy Hartman, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Calvin Stengs, Santiago Gimenez, Marcos Lopez, Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki, Dávid Hancko, Leo Sauer, Ondřej Lingr, Luka Ivanušec, Alireza Jahanbakhsh, Givairo Read en Antoni Milambo zijn niet van de partij.

Go Ahead Eagles presteert dit seizoen enorm sterk in de Eredivisie. De club, met René Hake aan het roer en oud-Feyenoorder Paul Bosvelt als technisch directeur, draait mee in de subtop van de competitie. De nummer vijf wist onder andere te winnen van Ajax en heeft na twaalf wedstrijden 21 punten behaald.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties