'Feyenoord scout ook Zaal en meldt zich bij management'

'Feyenoord scout ook Zaal en meldt zich bij management'

Feyenoord zit momenteel niet stil. De Rotterdammers hebben zich gemeld bij het management van Timo Zaal. De 19-jarige verdediger van sc Heerenveen wordt gepolst of hij het ziet zitten om de overstap te maken naar de de stadionclub, zo meldt 1908.nl.

Zaal wordt gezien als een speler die te goed is voor Feyenoord Onder 21, maar mogelijk direct wordt gestald bij FC Dordrecht. Zaal heeft op dit moment nog een contract van iets meer dan twee maanden bij sc Heerenveen. Feyenoord zou de speler transfervrij kunnen overnemen.

Zaal is een rechtspoot en kan op verschillende posities spelen, waaronder als verdedigende middenvelder, rechter centrale verdediger en linker centrale verdediger. Zaal speelt momenteel zijn wedstrijden vooral in SC Heerenveen Onder 21. In totaal speelde de verdediger drie wedstrijden in de Eredivisie. Zijn debuut in het eerste elftal was in het seizoen 2021/22 tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties