Feyenoord rondt komst Kasanwirjo af: ''Heel blij en trots''

Neraysho Kasanwirjo is vanaf maandag officieel Feyenoorder. De club neemt de 20-jarige voetballer over van FC Groningen. In het bijzijn van familie zette hij zijn handtekening onder een verbintenis tot 2027 in De Kuip.

''Ik ben heel blij en trots dat ik mezelf nu Feyenoorder kan noemen'', sprak Kasanwirjo na de contractondertekening. ''De interesse van Feyenoord was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het is nu aan mij om deze lijn vast te houden om hier te kunnen slagen.''

Kasanwirjo, die op meerdere posities in de verdediging en op het middenveld uit de voeten kan, maakte in 2021 zijn debuut als profvoetballer in het shirt van FC Groningen. De meervoudig Nederlands jeugdinternational kwam het afgelopen anderhalve seizoen voornamelijk als verdediger in actie.

Rugnummer van Jens Toornstra
Bij Feyenoord gaat Kasanwirjo spelen met rugnummer 28. Als alle formaliteiten met de KNVB zijn afgewikkeld, zou Kasanwirjo woensdag al bij de selectie kunnen zitten voor het duel met N.E.C. De Rotterdammers trappen om 21:00 uur af in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties