Feyenoord publiceert videoclip 'Game Over' van Geertruida

Donderdagavond kwam naast de documentaire van Lutsharel Geertruida ook zijn eigen lied 'Game Over' uit. De verdediger van Feyenoord lanceerde zijn rapnummer samen met Dubbel T en Reevsenn. De videoclip is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van de Rotterdammers en daarnaast is het nummer te luisteren op Spotify.

Het is niet het eerste lied dat Geertruida samen met rapper Dubbel T uitbrengt. Eerder werden namelijk ook al de nummers Highway en On Top gereleased. Het nummer Game Over gaat deels over de ontwikkeling van Geertruida en de momenten die hij met Feyenoord heeft meegemaakt. "Je vraagt je af waar is mijn stem gebleven? Het is tijd. De game is on. Ze gaan nu van mij horen. Ik laat mij voeten spreken, ben nooit gezien als groot talent en werd de hero in mijn city", zo klinkt een deel van de tekst die Geertruida rapt.

Dat Geertruida een show kan maken liet hij direct bij de première van zijn documentaire zien. Quinten Timber was uiteraard ook aanwezig en kon er wel van genieten. ''De show was nog het mooiste eigenlijk. Die muziek laat hij al vaker horen in de kleedkamer en de auto. Hij kan alles: dansen, zingen en ook voetballen.''

Inspiratie
Zowel met zijn lied als met zijn documentaire hoopt Geertruida een inspiratiebron te zijn en wil hij laten zien dat alles mogelijk is. "Iedereen weet dat ik het niet makkelijk vind om te praten voor een publiek, maar net als op het veld doe ik ook op dit vlak mijn best om beter te worden. Deze documentaire zie ik als een volgende stap in de goede richting en hopelijk ben ik hiermee een inspiratie voor kinderen en volwassenen die net als ik worstelen met stotteren."

Complimenten
Geertruida zijn medespelers zijn vooral heel erg te spreken over zijn rol als leider. "Zonder het praten is Geertruida al een leider van de groep met zijn gedrag en hoe hij doet op het veld. Dat hij nu het praten gaat verbeteren is alleen maar een pluspunt", vertelt Gjivai Zechiël. "Ik ben super trots op hem hoe hij het doet en voor de camera durft te praten", klonken de woorden van Calvin Stengs.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties