Feyenoord ontvangt 'ruime vergoeding' voor vertrokken Thomas

Feyenoord ontvangt 'ruime vergoeding' voor vertrokken Thomas

Ayodele Thomas verlaat de jeugdopleiding van Feyenoord en maakt de overstap naar PSV. De 15-jarige linksbuiten heeft reeds een medische keuring ondergaan en zal vandaag een contract tekenen voor drie seizoenen bij de club in Eindhoven. Dit meldt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Thomas, die in juli 16 wordt, speelde voorheen bij Feyenoord in de Onder 16. Volgens Feyenoord Youth Watcher hoeven de supporters niet te treuren over zijn vertrek. Trainers Robin van Persie en Brian Pinas waren immers ontevreden over zijn inzet en hadden hem al eerder uit de selectie gezet.

Bovendien ontvangt Feyenoord een aanzienlijke vergoeding voor de transfer van Thomas. Voor alle partijen is deze oplossing een uitstekende oplossing. Eerder kozen onder meer Jaden de Guzman, Rivas Manuhutu, Yiandro Raap en Jamal Gonzaga voor PSV, waardoor de opleidingsvergoeding die Feyenoord de afgelopen jaren ontvangt oploopt tot bijna één miljoen euro.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties