'Toptalent van PSV kiest voor Feyenoord Academy'

'Toptalent van PSV kiest voor Feyenoord Academy'

Feyenoord maakt de laatste jaren enorme stappen met de jeugdopleiding. De Rotterdammers wisten diverse talenten al langer te binden en zijn er nu in geslaagd om een groot talent van PSV te overtuigen om de overstap te maken naar de jeugdopleiding van Feyenoord.

Voetbalprimeur meldt zondagmiddag dat de dertienjarige Mik Akkermans voor 90.000 euro de overstap maakt naar de Feyenoord Academy. De middenvelder heeft zelf het idee zich beter te kunnen ontwikkelen bij de stadionclub. Momenteel worden de laatste details besproken en de transfer kan dan afgerond worden.

PSV baalt enorm van het vertrek van Akkermans. De Eindhovenaren hebben er alles aan gedaan om hem te behouden, maar konden een overstap naar Feyenoord niet meer voorkomen. Akkermans was vijf jaar actief in de jeugdopleiding van PSV, dat hem in 2017 overnam van Unitas'30. Afgelopen jaar was hij aanvoerder van de Onder 13.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties